Sudjelovanje stručnih radnika na treningu socijalnih vještina

U ponedjeljak 5.6.2023. u Požegi, u prostorijama Zavoda za socijalni rad, Županijske službe Požeško slavonske županije održao se trening socijalnih vještina namijenen stručnjacima koji rade u sustavu socijalne skrbi, zapošljavanja, zdravstva, obrazovanja, pravosuđa, te u civilnom sektoru, lokalnoj i regionalnoj samoupravi.

Trening je organizirao Odjel za socijalna i humanitarna pitanja SNV-a u suradnji s VSNM PSŽ, u sklopu projekta „Od vrata do vrata“ – dostupne usluge za dostojanstvenu treću dob. O samom projektu nešto više je imala prilike reći Tatjana Dragičević, mag. act. soc., univ. spec. act. Soc, dok je trening održala dr. sc. Olja Družić Ljubotina, redovna profesorica na Studijskom centru Socijalnog rada, Pravnom fakultetu u Zagrebu i socijalna radnica. Nažalost, zbog bolesti dio treninga nije mogla održati Zdenka Pantić, profesorica psihologije i sociologije, terapeutkinja i supervizorica.

Na zanimljivom i korisnom treningu socijalnih vještina ispred skloništa Požeško-slavonske županije tako su aktivno sudjelovali Antonija Čirko, socijalna radnica i Gabrijel Barunović, psiholog-stručni savjetnik.

Kontakt podatci

Telefon (7.00 – 15.00 sati): 034 252 433
E-mail: sigurnakuca034@outlook.com
Adresa:
Zajednica udruga Društva Crvenog križa
Požeško-slavonske županije,
Osječka 12, 34000 Požega